Taxi Capelle aan den ijssel   010-26.22.540

PrimoTaxi is meest ervaren taxivervoersbedrijf van Rotterdam en de omgeving. We leveren onze diensten dus ook in Capelle aan den ijssel. Met meer dan 400 voertuigen ter beschikking staan we altijd voor u klaar. Een taxi in vlaardingen nodig? Bel dan PrimoTaxi.

Primo Taxi Tarieven

Primo Taxi Centrale streeft continu ernaar om zijn klanten van de beste metertarieven te voorzien in Rotterdam en omgeving zoals Capelle aan den ijssel. Kijk op onze kortingspagina waar u leest over een van onze kortingspakketten of acties. Bij PrimoTaxi komt u altijd dus voordelig uit.

Betalen zoals u dat wilt

U kunt op verschillende manieren eenvoudig, snel en veilig betalen. We accepteren betalingen per debitcard, creditcard, iDEAL en pin. Tevens is het mogelijk om contant te betalen. U krijgt altijd een bon mee als bewijs van betaling.

Boek nu uw taxi online!

Weet altijd van tevoren wat u betaalt!

Zakelijk Vervoer

Primo Zakelijk is bedoeld voor bedrijven en instituties die het belangrijk vinden om hun vervoersdiensten te voorzien van een geschikte uitstraling, kwaliteit en punctualiteit. Primo Zakelijk garandeert u hiervan.

Airport Vervoer

Met Primo Airport Taxi Prive bent u verzekerd van een goede reis naar de luchthaven van uw keuze. Reserveer uw  prive taxi nu om optimaal gebruik te maken van onze Primo Airport Taxi Diensten.

Taxi Vervoer

Bij PrimoTaxi kunt u gemakkelijk en snel een taxi boeken. Direct bestellen via 010-26.22.540 of reserveren voor een later tijdstip kan snel geregeld worden via onze online boeking systeem. Boekingen dienen 24 uur van tevoren besteld te zijn.

Online Uw Taxi Bestellen?

Altijd Vaste Klant en Retour Korting!

Via onze mobielvriendelijke website kunt u altijd gemakkelijk en snel een taxi bestellen. Boekt u een taxi via onze online boeking systeem dan krijgt u altijd een vaste prijs. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Kijk op onze kortingspagina waar u leest over onze kortingspakketten of acties. U kunt ons ook altijd bereiken op 010-26.22.540.

Primo Airport Taxi Prive

Van Vlaardingen naar Schiphol Airport al vanaf €99,00

Met PrimoTaxi is het altijd mogelijk om meteen naar het vliegveld van uw keuze te reizen. U reserveert gewoon een Primo Airport Taxi Prive die u niet met anderen hoeft te delen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze taxi kortingspakketten en acties om extra goedkoop uit te komen. Onze Capelle aan den ijssel naar Schiphol Airport pakket is erg populair. Zo reist u comfortabel van Vlaardingen naar Schiphol Airport vliegveld met uw eigen prive taxi al vanaf € 99,00.

Primo Airport Taxi Prive

Van Vlaardingen naar Rotterdam Airport al vanaf €24,50

Met PrimoTaxi is het mogelijk om te reizen naar het vliegveld van uw keuze. U reserveert een Primo Airport Taxi die u niet met anderen hoeft te delen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze taxi kortingspakketten en acties om extra goedkoop uit te komen. Onze Capelle aan den ijssel naar Rotterdam Airport pakket is erg populair. Zo reist u comfortabel van Vlaardingen naar Rotterdam Airport vliegveld met uw eigen prive taxi al vanaf € 24,50.