Primo Taxi delft.

Primo delft taxi.

Rotterdamse Taxi Centrale.

Heeft u een taxi in Rotterdam nodig? Dan ben u op het juiste adres bij Primo Taxi. Met meer dan 400 ervaren, RTX-gecertificeerde chauffeurs en luxe voertuigen ter beschikking kunnen we u altijd van dienst zijn.

Via 010-26.22.540 is het altijd mogelijk om een taxi te bestellen. Onze medewerkers en chauffeurs helpen u graag verder. Wij zijn 24/7 en het hele jaar door tot uw dienst.

taxi delft.

Primo Taxi is een Rotterdamse Taxi Centrale met bereik ver buiten Rotterdam. Tevens Primo Taxi werkt uitsluitend met speciaal geselecteerde taxi ondernemers. Met meer dan 400 auto’s zijn we verantwoordelijk voor talloze opdrachten per dag.

Primo Taxi Rotterdam is het meest kwalitatieve taxibedrijf van Rotterdam en omstreken. Sta ons toe om veilig naar uw gewenste plaats van bestemming met hoge kwaliteit en comfort te vervoeren.

Online Taxi Boeken.

Met een taxi van de Primo Rotterdamse Taxi Centrale komt u voordelig uit. Daarnaast reist u ook comfortabel van en naar ieder uw bestemming.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week snel en eenvoudig online uw taxi reserveren.

Om in aanmerking te komen voor onze scherpe tarieven dient u minimaal 24 uur van tevoren uw boeking geplaatst te hebben.

Reserveer nu een taxi online.

Weet altijd waar u aan toe bent

Beste Tarieven.

Primo Taxi hanteert een heel transparante taxitarief systeem.

Bij een bestelling van een taxi rijdt de chauffeur gewoon op de meter. Primo Taxi delft zal ernaar streven om u van een aantrekkelijk tarief te voorzien.

Surf direct naar taxi tarieven waar u leest over onze taxi prijzen, kortingspakketten of acties.

Bij Primo Taxi komt u altijd voordelig uit.

Onze Chauffeurs.

Chauffeurs van Primo Taxi heeft naast de benodigde vergunningen ook Taxi keurmerk. Chauffeurs zijn bij het centrale aangesloten en niet bij in dienst en werken als zelfstandigen.

De chauffeurs worden geselecteerd op basis van strenge kwaliteit eisen.

U kunt er dus altijd op rekenen dat de chauffeurs vakkundig getraind zijn om u van een goede reis te voorzien.

Betaalmogelijkheden.

In een taxi van Primo Taxicentrale Delft kunt u met contant geld betalen. Daarnaast kunt u in alle taxi’s veilig pinnen , dit geldt ook voor de kleine bedragen. Alle taxi’s zijn uitgerust met een pinapparaat, zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Daarbij bieden wij klanten ook de mogelijkheid om met uw creditcard te betalen. Alle taxi’s van Primo Taxicentrale Delftt accepteren Apple Pay, VISA, MasterCard en American Express.

Tot slot krijgt u een bon mee als bewijs van betaling. Surf direct naar betaalmethoden waar u leest over de betaalmogelijkheden.

Reserveer nu bij Primo Taxi Rotterdam online.

Zakelijk Vervoer.

Primo Taxicentrale Zakelijk heeft een gespecialiseerde afdeling voor zakelijk vervoer.

Bij Primo Zakelijk is het belangrijk om vervoersdiensten te voorzien van een geschikte uitstraling, kwaliteit en punctualiteit. 

Primo Zakelijk garandeert u hiervan. Reis nu naar uw gewenste bestemming met Primo Zakelijk taxi.

Airport Vervoer.

Met Primo Airport Taxi Privé bent u verzekerd van een goede reis naar de luchthaven van uw keuze. 

Dus reserveer nu uw  privé taxi om optimaal gebruik te maken van onze Primo Airport Taxi Diensten. 

Ervaar de beste taxi service en kwaliteit bij Primo Airport Taxi.

Taxi Vervoer.

Bij Primo Taxicentrale kunt u gemakkelijk en snel online een taxi boeken. 

Direct bestellen kan via 010-26.22.540 of reserveren voor een later tijdstip kan snel geregeld worden.

Tevens dienen reserveringen minimaal 24 uur vooraf besteld te zijn.

Via onze online boeking systeem kunt u altijd gemakkelijk en snel een taxi bestellen.
Boekt u bijvoorbeeld een taxi van Rotterdam naar Amsterdam, Schiedam, Vlaardingen of Spijkenisse via onze online boeking systeem dan krijgt u altijd een vaste prijs. Zo weet u van te voren wat uw taxi kosten zijn van of naar Rotterdam zijn.

Kijk ook op onze kortingspagina waar u leest over onze hoge kortingen en actiesU kunt ons natuurlijk altijd bereiken op 010-26.22.540 voor meer informatie.

PTC Taxi Kortingen

Met Primo Airport Prive diensten is het mogelijk om altijd meteen naar het vliegveld van uw keuze te reizen.  U boekt gewoon een privé taxi die u niet met anderen hoeft te delen.

Kijk op onze kortingspagina waar u leest over onze kortingspakketten of acties. Boek nu uw luchthaven vervoer online en stel uw korting vast.

PTC Schiphol binnen

Wilt u met het hele gezin op vakantie of op zakenreis? Primo Taxicentrale Rotterdam verzorgt uw vervoer van en naar de grootste luchthaven van Nederland Schiphol op elk gewenst tijdstip.  U kunt vooraf bij ons reserveren of direct bestellen.

Op onze kortingspagina kunt u kijken naar onze kortingspakketten of acties. Reserveer nu uw luchthaven taxi online en ontvang een vaste prijs.

Taxi Rotterdam naar Schiphol pakket is erg populair. U reist comfortabel met een privé taxi van Rotterdam naar Schiphol vliegveld al vanaf € 99,00.

PTC binnen luchthaven

Met Primo Airport Prive diensten is het mogelijk om altijd meteen naar het vliegveld van uw keuze te reizen.  U boekt gewoon een privé taxi die u niet met anderen hoeft te delen.

Kijk op onze kortingspagina waar u leest over onze kortingspakketten of acties. Boek nu uw luchthaven vervoer online en stel uw korting vast.

PTC Schiphol binnen

Primo Taxicentrale Delft is 24 uur per dag ter uw beschikking. Onze klantvriendelijke medewerkers en chauffeurs staan paraat om u te helpen met uw bestellingen of reserveringen. 

Bel Primo Taxi Delft direct op 010-26.22.540 of surf naar onze klantendienst pagina.

klantenservice contact primotaxi

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden