Maximale taxi kortingen:

  1. Maak een account aan en ontvang uw eerst korting
  2. Plan uw rit + retourrit en ontvang uw tweede korting
  3. Is uw rit buiten de spits dan ontvangt u automatisch uw derde korting
  4. Heeft u een kortingscode, voer deze in de laatste stap in
  5. Pas in de laatste stap ziet u uw ritprijs.
  6. Reken direct af en stel uw korting vast.

10% klantenkorting

Maak nu een accountaan en krijg 10% extra vaste klantenkorting. Klantenkorting wordt alleen toegepast als u inglogd bent. Tevens kunt u gratis annuleren met uw account en uw rittengeschiedenis  inzien.

10% Retourskorting​

Wilt u een boeking plaatsen met hoge korting. Plan dan direct uw retourrit en ontvang 10% extra retourskorting. Retourskorting wordt voor zowel heenrit als retourrit toegepast. Waarom duur en moeilijk als het ook makkelijk en goedkoop kan.

10% Buiten de spitskorting

Naast onze klantenkorting en retourskorting hebben we ook buiten de spits korting. Buiten de spits korting wordt automatisch toegepast met of zonder account. De boeking dient wel buiten de spitsuren te zijn. 

Tot 55% korting

Reizen naar een vliegveld hoeft niet duur te zijn. In meeste gevallen is een rit met de taxi zelfs goedkoper. Bijvoorbeeld als u met meer dan 4 personen naar een vliegveld wilt reizen.

Kortingen combineren

U kunt de kortingen combineren. Plan uw reis goed in en profiteer van maximale korting. Zo kunt u klantenkorting, retourskorting, buiten de spits korting en sociaal media korting combineren. 

Sociaal Media korting

Like onze facebook pagina om extra korting en acties mee te pakken. Acties en kortingcodes worden speciaal via Facebook bekend gemaakt. Like ons pagina nu om geen korting te missen.