Taxi Schiedam

010-26.22.540

PrimoTaxi is meest ervaren taxivervoersbedrijf van Rotterdam en de omgeving. We leveren onze diensten dus ook in Schiedam. Met meer dan 400 voertuigen ter beschikking staan we altijd voor u klaar. Een taxi in Schiedam nodig? Bel dan PrimoTaxi.

Taxi Tarieven

Primo Taxi Centrale streeft continu ernaar om zijn klanten van de beste metertarieven te voorzien in Rotterdam en omgeving zoals Schiedam. Kijk op onze kortingspagina waar u leest over een van onze kortingspakketten of acties. Bij PrimoTaxi komt u altijd dus voordelig uit.

Betaalmethoden

U kunt op verschillende manieren eenvoudig, snel en veilig betalen. We accepteren betalingen per debitcard, creditcard, iDEAL en pin. Tevens is het mogelijk om contant te betalen. U krijgt altijd een bon mee als bewijs van betaling.

Boek nu uw taxi Schiedam online!

Weet altijd van tevoren wat u betaalt!

Zakelijk Vervoer

Primo Zakelijk is bedoeld voor bedrijven en instituties die het belangrijk vinden om hun vervoersdiensten te voorzien van een geschikte uitstraling, kwaliteit en punctualiteit. Primo Zakelijk garandeert u hiervan.

Airport Vervoer

Met Primo Airport Taxi Prive bent u verzekerd van een goede reis naar de luchthaven van uw keuze. Reserveer uw  prive taxi nu om optimaal gebruik te maken van onze Primo Airport Taxi Diensten.

Taxi Vervoer

Bij PrimoTaxi kunt u gemakkelijk en snel een taxi boeken. Direct bestellen via 010-26.22.540 of reserveren voor een later tijdstip kan snel geregeld worden via onze online boeking systeem. Boekingen dienen 24 uur van tevoren besteld te zijn.

Online Uw Taxi Schiedam Bestellen met hoge kortingen!

Altijd Vaste Klanten en Retour Korting!

Via onze mobielvriendelijke website kunt u altijd gemakkelijk en snel een taxi bestellen. Boekt u bijvoorbeeld een taxi van schiedam naar Amsterdam, Maassluis, Vlaardingen of Spijkenisse via onze online boeking systeem dan krijgt u altijd een vaste prijs. Zo weet u van te voren wat uw taxi kosten in Schiedam zijn. Kijk ook op onze kortingspagina waar u leest over onze hoge kortingen tot wel 55% of acties. U kunt ons natuurlijk altijd bereiken op 010-26.22.540 voor meer informatie over onze kortingen.

Primo Airport Taxi Service

Van Schiedam naar Schiphol Airport al vanaf €99,00

Met PrimoTaxi is het mogelijk om te reizen naar het vliegveld van uw keuze. U reserveert een Primo Airport Taxi die u niet met anderen hoeft te delen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze taxi kortingspakketten en acties om extra goedkoop uit te komen. Onze Schiedam centraal naar Rotterdam Airport pakket is erg populair. Zo reist u comfortabel van Schiedam naar Rotterdam Airport vliegveld met uw eigen prive taxi al vanaf € 24,50.

Primo Airport Taxi Prive

Van Schiedam naar Rotterdam Airport al vanaf €24,50

Met PrimoTaxi is het mogelijk om te reizen naar het vliegveld van uw keuze. U reserveert een Primo Airport Taxi die u niet met anderen hoeft te delen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze taxi kortingspakketten en acties om extra goedkoop uit te komen. Onze Schiedam naar Rotterdam Airport pakket is erg populair. Zo reist u comfortabel van Schiedam naar Rotterdam Airport vliegveld met uw eigen prive taxi al vanaf € 24,50.

Taxi online bestellen!

Taxi in Schiedam bestellen! 

Hoe werkt het?

Heeft u een goedkope en betrouwbare taxi nodig in en rondom Schiedam. Dan ben u op het juiste adres. Met meer dan 400 ervaren chauffeurs, RTX taxikeurmerk gecertificeerd en luxe voertuigen kunnen we u altijd helpen.

Een taxi bestellen is heel eenvoudig via onze boekingssysteem. U voert uw ophaaladres, bestemming en tijd in. Vervolgens krijgt u een vaste prijs te zien. De vaste ritprijs kan in de derde stap nog goedkoper uitkomen als u een account aanmaakt en een retour boekt.

Reist u buiten de spitsuren, dan krijgt u automatisch stapel korting. Uw voordeel kan oplopen tot wel 55% op het taximeter tarief. Gaat u akkoord, dan krijgt u binnen enkele seconde een bevestigingsmail. Met de gegevens in de bevestigingsmail kunt u uw rit kosteloos wijzigen en annuleren.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

 

Betalen zoals u dat wilt. Wilt u vooraf betalen, tijdens de rit of achteraf, het kan allemaal. Vooraf bestellen en betalen is het makkelijkste. Dan geniet u van uw reis en comfort zonder zorgen.

Tijdens het boekingsproces kunt u kiezen voor iDEAL, Creditcard of VISA. Uw betaling wordt snel en veilig uitgevoerd door Stripe. Wilt u toch liever tijdens de rit betalen! Al onze chauffeurs hebben een pinapparaat in de auto. U heeft de mogelijkheid om met contant, Apple Pay, creditcard of pin te betalen.

Rijden op rekening of te wel achteraf betalen is een de opties. Deze optie is echter alleen beschikbaar voor onze zakelijke klanten. U krijgt een overzichtelijk factuur in een pdf bestand toe gemaild. Zo raakt u dus ook geen bonnetjes kwijt. Dit kan eenmalig, wekelijks of maandelijks zijn. Wilt u op rekening rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

10% Vaste klanten korting

Bent u een vaste klant? Maak dan nu een account aan en ontvang direct 10% loyaliteitskorting op elk online bestelling. Plaatst u een bestelling via uw account, dan is de korting per direct toegepast in de prijsopgave. Vaste klanten korting wordt alleen toegepast als u ingelogd bent.

10% Retour korting

Tijdens het plaatsen van u bestelling via onze boekingssysteem kunt u kiezen voor een retoursboeking. U ontvangt 10% retoursboekingskorting in de prijs opgave voor beide ritten.

10% Buiten de spitskorting

Reserveert u een taxi tussen 09:00-15:00 of 19:00-06:00! Dan ontvang u automatisch 10% korting op uw bestelling.

Kan ik de kortingen combineren?

Ja, uw kunt de vaste klanten korting, retour korting en buiten de spitskorting combineren. Zo ontvangt u snel 30% korting op elk rit.

Taxi Tarieven Schiedam

Wat kost een taxi in Schiedam?

De kosten voor een reguliere taxi zijn opgebouwd uit: het starttarief, de afstand en aantal minuten.  In Nederland is door de rijksoverheid een maximumtarief opgelegd, zo betaalt u nooit te veel. Rijdt u in een van onze taxi’s op de meter. Dan moet de chauffeur een tariefkaart kunnen aantonen. De tarieven op de kaart mogen niet hoger zijn dan wettelijk toegestaan is.

Rekenvoorbeeld:

Stel u rijdt van Schiedam centrum naar Rotterdam Airport, een rit van 7,8 kilometer en 16 min.

  • Starttarief €3:26
  • Kilometertarief 7,8 x € 2,40 = € 18,72
  • Tijdtarief 16 x € 0,40 = € 6,40

Uw reis kost dan € 28,38.

Wachttijd

Tevens kan er ook wachttijd in de rekening gebracht worden. Het wachttarief is € 44,92.

Vaste Ritprijs

Onze taxichauffeurs mag een vaste ritprijs met u voor de rit afspreken. Dit kan tot dat de meter gestart is, daarna is het niet meer mogelijk. U moet een vaste prijs wel vooraf betalen. Vaste prijzen kunnen ook worden aangeboden via onze boekingssysteem. 

Redenen waarom u bij ons wilt boeken  

  • Weet vooraf waar u aan toe bent!
  • 10% Vaste klanten korting
  • 10% Retour korting
  • 10% Buiten de spitskorting
  • Scherpe tarieven met kortingen oplopend tot wel 55%
  • Betrouwbare taxi service
  • Rijden op rekening en achteraf betalen